Monthly Archives: Aralık 2014

SEP Manager Console Password Reset İşlemi Nasıl Yapılır?

Merhaba, Bu makalemizde unutulan Symantec Endpoint Protection Manager Console Password‘ünün nasıl resetleneceğini işleyeceğiz. Herhangi bir sebepten dolayı Symantec Endpoint Protection Manager Console Password‘ünü unutabiliriz. Şifreyi yanlış yazdığımızda aşağıdaki uyarıyı alırız. Resetpass.bat aracını kullanarak şifremizi default password’e geri alabiliriz. Bu işlemi yapmak için C:\Program Files (x86)\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\Tools klasörü içerisindeki Resetpass.bat dosyasına sağ tık run as administrator diyerek çalıştırmamız gerekiyor. Yeni versiyon… Read More »

Exchange Server 2010 SP3 Update Rollup 8 v2 Yayınlandı

Merhaba, Önceki sorunlu olan Exchange Server 2010 SP3 Update Rollup 8 güncellemesi düzeltilerek Exchange 2010 SP3 Update Rollup 8 v2 (KB2986475) olarak tekrar yayınlandı. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:   http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=45225 Bu güncelleme ile birlikte gelen yenilikler: 3004235 Exchange Server meetings in Russian time zones as well as names of time zones are incorrect after October 26, 2014… Read More »

Exchange Server 2013 Cumulative Update 7 Yayınlandı

Exchange Server 2013 Cumulative Update 7 9 Aralık 2014 tarihinde yayınlandı. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=45221 Bu güncelleme ile gelen çözümler: 3004235 Exchange Server meetings in Russian time zones as well as names of time zones are incorrect after October 26, 2014 3012655 New-MailboxImportRequest causes unreadable characters when you import an ANSI format .pst file of… Read More »

Symantec Mail Gateway Brightmail – End User Quarantine

Merhaba, Bu makalemizde Symantec Mail Gateway Brightmail End User Quarantine konusunu anlatacağım. Organizasyonumuza internet üzerinden sayısız spam mailler gelebilmektedir. Brightmail bu alanda gerçekten başarılı bir çözüm olup, mail organizasyonumuzu spam maillerden korumaktadır. Peki mail organizasyonunuza gelen bazı mailler (Mailin geldiği domainden kaynaklanan sorunlardan dolayı) gerçekten spam değil ise ve Brightmail’in spam olarak algılayıp karantinaya aldığı bu maillerden… Read More »

Office 365 Temel Kurulum ve Yapılandırma – Ücretsiz E-Book

TAT Ekibi liderlerinden Mehmet PARLAKYİĞİT‘ in yazmış olduğu Office 365 Temel Kurulum ve Yapılandırma isimli E-Kitabını ücretsiz alarak buradan indirebilirsiniz. Kendisini bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kitabın içeriği: Office 365 Hesabınızı Etkinleştirin Office 365 Domain Doğrulama ve Domain Ekleme Office 365 Kullanıcı Oluşturma ve Kullanıcılara Lisans Atama Office 365 CSV File ile… Read More »